Welkom op de site van rietdekkersbedrijf Blom.

Op deze site vertellen wij u graag meer over ons bedrijf, Luit Blom sr. is het bedrijf opgestart in 1977, nadat hij eerst 6 jaar bij een baas gewerkt had, waarvan enkele jaren in frankrijk en luxemburg waar hij op de grote villa`s de fijne kneepjes van het vak leerde. Inmiddels is Luit Blom jr. ook in de zaak gekomen, het is dus echt een vak van vader op zoon! Wij hebben inmiddels meer dan 42 jaar ervaring in alle opzichten van het rietdekken.

 

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij geven u graag een persoonlijk en vrijblijvend advies. Een goed rieten dak vereist juist inzicht en vakkennis , wij werken daarom alleen met vakmensen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit.

 

Onze klanten bestaan uit particulieren, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. Wij brengen rieten daken aan op landhuizen, villa’s, woonhuizen, boerderijen etc. Tevens bestaat ons werk uit het vervangen van bestaande rieten dak evenals het plegen van onderhoud en uitvoeren van reparaties.

Verder kunt u bij ons terecht voor:

– dakkapellen

– aanbrengen dakplaten

– aanvullend timmerwerk

– mosbestrijding

– aanbrengen brandvertragers

– vonkenvangers

 

Op deze site kunt u verder nog meer informatie vinden over alle aspecten die van belang zijn op het rietendak. Ook kunt u een aantal van onze projecten bekijken welke recent zijn uitgevoerd.

Met vriendelijke groet,

Luit Blom

Volg ons nu ook op Facebook!